I Kalvåg får du brukt din tid på en fantastisk måte. Med sin pittoresk havn og utsikt over åpent hav, vakre fjell og fjorder er flotte dager med aktivitet eller ro garantert.   Kalvåg er lite, men har fantastiske muligheter.  Forrettnings-partnere dine vil også garantert bli fornøyd her, bygden kan tilby alt  som er nødvendig for å lykkes med å skape en god ramme og gode opplevelser. 



Det lille fiskeværet med sine 350 innbyggerne har en mangfoldig historie og sporene av dette er synlig over alt. Ja, og selvfølgelig en natur ord ikke kan beskrive. Beliggenheten mellom havet og fjordene gjør Kalvåg til et av de vakreste stedene i Norge

Vi tilbyr en lys og moderne leilighet på kaien. Med store vinduer og tre balkonger kan stedet også romme større grupper. De fire soverommene er individuelt og kjærlig designet og gir deg komforten du forventer. Leiligheten er 130 m2 og gir alle muligheten til å trekke seg tilbake, om det skulle være ønskelig. Restaurant og supermarked, konferanserom, ja selv en spa rett ved, alt i et unikt miljø.
Liker du å oppdage nye ting?  Ved siden av hav, fjord og fjell har du den rike historien til den norske vestkysten, som venter på deg. Området var ikke bare et senter for vikingkulturen, som du fremdeles kan se den dag i dag. Senere, omkring år 1000, var Solje bispesete for hele Vest-Norge. Når Kalvåg var det største fiskesentrum i mils omkrets, ble 35 000 tonn saltfisk hvert år flyttet gjennom sjøhusene. Kalvåg hadde opptil 50 salterier og 11 000 innbyggere i fiskesesongen. De godt bevarte historiske sjøhusene som omkranser havnen, vitner om denne tiden.

Kulturelle fornøyelser vil selvfølgelig også si gastronomiske fornøyelser og for dem som liker god mat og en eksotisk pub er Svein Inge Fosse og hans restaurant "Knutholmen", fantastisk. Kalvåg er jo  velsignet med den ferskeste sjømat og fisk som tenkes kan. Ja, naturen er gavmild. Så, beær oss med ditt besøk, vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt oss (sissel.i.kalvaag@gmail.com) for booking og priser